Log inRegister
Add a Review

Skip White Performance and automobile

United States

Consumer reviews about Skip White Performance and automobile

merchnt
Feb 10, 2013

thieves

This company just steal my money and never provided me services I paid for. I tried to contact them but they simply ignore all my claims and complaints! I will never recommend this company to anyone after that!

kutie
Feb 12, 2013

do be careful

DON’T BUY FROM THEM! I ORDERED ONCE AND NOW HAVE TO INFORM MY BANK OF STOLEN MONEY. HOPEFULLY THEY HELPED ME MORE THAN ONCE, BUT THIS IS JUST EMBARRASSING THAT I HAVE BEEN FOOLED BY THIS COMPANY.

ctn52682
Mar 6, 2014

fuel pump

poor quality pump, did not fit application, piss poor customer service. you have been warned.

RUSSMELISSA
Mar 10, 2015

Russ Hamilton / RUSS'S KUSTOMS

I ORDERED A 383 SHORT BLOCK KIT. THE KIT INCLUDED A 350 CHEV ONE PIECE REAR SEAL WITH ALL THE MACHINE WORK DONE. IT CAME WITH THE FLEX PLATE, BALANCER, PISTONS, RINGS, AND ALL BEARINGS. I DROVE 800 MILES TO PICK THIS KIT UP. WHEN I GOT HOME WITH THE KIT, I HAD ORDERED A 350 C.I. BORED .030 OVER. WHEN I GOT HOME THE BLOCK WAS BORED .040 OVER. NOT WHAT I OREDERD. I DEALT WITH DANIEL BYINGTON, A VERY BAD EXPERIENCE!!! WHEN I CALLED HIM AND TOLD HIM THAT I DID NOT GET WHAT I HAD ORDERED AFTER WAITING 3 WEEKS, HE SAID I HAD TO DRIVE 800 MORE MILES TO SWAP IT OR FOR ME TO PAY THE FRIEGHT!!!!!!!!!!!!!! REALLY GUYS THIS WAS YOUR MISTAKE NOT MINE!!!!!!!!!!!!!!!!! HOW CAN YOU TREAT CUSTOMERS THAT WAY?? I ASK HIM WHY I GOT A BLOCK .040 INSTEAD OF WHAT I ORDERED?? HE SAID WELL YOU NEEDED IT QUICK SO I HAD YOU A .040 BLOCK. REALLY I THOUGHT THAT WHAT I WAS WAITING ON THOSE 3 WEEKS IT WAS ORDERED!!!???? I ASK HIM WHY HE DIDNT CALL ME TO SEE IF I WANTED THE .040 OVER AND NOT LET ME WASTE MY TIME AND 800 MILES ON MY VEHICLE. GUYS GIVE ME A BREAK SHOULD NOT THAT DECISION BEEN MINE SINCE I ORDERED A .030 OVER AND NOT A .040 OVER AND MOST OF ALL IT WAS MY MONEY THAT PAID FOR IT AND NOT DANIEL BYINGTONS???? NOW HE TELLS ME I HAVE TO DRIVE ANOTHER 800 MILES AT MY EXPENSE OR SPEND MY MONEY TO HAVE IT SHIPPED BACK PLUS PAY THE FRIEGHT ON THE ONE THAT I HAD ORDERED TO START WITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SERVICE AT THIS PLACE IS A BIG BIG JOKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAN ANYONE SAY DANIEL BYINGTON!!!!!!!!!!!!! NOW I WONDER WHAT DANIEL WOULD HAVE DONE IF THE SHOE WAS ON THE OTHER FOOT. I AM CONTACTING MY CREDIT CARD COMPANY TO STOP PAYMENT AND GOING TO CALL THE BBB. I WISH I COULD TALK TO THE OWNER, SKIP WHITE. I DONT THINK HE REALLY KNOWS HOW HIS CUSTOMERS ARE BEING TREATED. I WOULD NEVER BUY ANYTHING FROM THESE GUYS.

RUSS HAMILTON
RUSS'S KUSTOMS

Add a Review about Skip White Performance and automobile

    Review Title
    Country
    City (optional)
    Address (optional)
    Phone (optional)
    Website (optional)http://
    Review text
    Attach photos (optional)
    Confirmation code

    Submit

         
     

    User Registration

    Already a Complaint Board member? Log in now.
    Username:
    E-mail address:
    Password:
    Code:

    User Registration

    A confirmation email was sent to "".
    To confirm your account, please click the link in the message.

    If you don't see the email in your Inbox, please check your Spam box.

    User Login

    Not a member of Complaint Board? Register now.
    E-mail address:
    Password:
    Forgot your password?
    E-mail address:
    Back
    Loading, please wait...
    Your password has been sent to the specified email address. Log in
    or connect with Facebook

    User Facebook Login

    Enter Username